Scouting

Een educatieve presentatie voor uw Bevers, Welpen, Scouts, Explorers of Roverscouts . Wij passen de presentaties aan naar leeftijd!

De Educatieve presentatie

Wij bieden educatieve presentaties aan voor onder andere de scouting. Bij de presentatie nemen wij standaard 5 dieren mee. De keuzen kunt u zelf maken tijdens het boeken van deze educatieve presentatie. Mocht u een extra dieren willen, dan is dit uiteraard mogelijk, alleen kost dit extra.

De presentatie duurt ongeveer 2 uur. Eerst beginnen wij met een korte introductie, gevolgd door het eerste dier. Bij het eerste dier wordt informatie verteld en na de informatie is er de mogelijkheid, om vragen te stellen en het dier te hanteren. Dit gaat bij elke dier hetzelfde.

Na drie dieren te hebben gehad is het tijd voor een korte pauze. Hierna gaan wij verder met de laatste dieren en sluiten wij af met de vragen voor het diploma. Het diploma is een leuk aandenken aan de presentie en is ingedeeld in niveaus. Deze niveaus zijn gebaseerd op onze bezoeken, bijvoorbeeld niveau één krijgen de kinderen bij het eerste bezoek en niveau drie bij het derde bezoek. De vragen die gesteld worden zijn gebaseerd op de informatie die is gegeven tijdens de presentatie.

Mocht u enthousiast zijn geworden door onze omschrijving, dan kunt u op de pagina ”Boeken” de educatieve presentatie boeken of hier meer informatie inwinnen.


%d bloggers liken dit: