Kinderfeest

Elk kind is natuurlijk uniek! Daarom willen wij het feest van uw kind ook uniek maken. Wij zullen zorgen dat elk kind een dier kan aaien, vasthouden en er mee op de foto kan! Ook zullen we spannende en leerzame verhalen vertellen over elk dier. Om het perfect te maken hebben wij nog een leuke verassing voor de jarige aan het einde van het kinderfeest! Deze verrassing mag uiteraard besproken worden met de ouders.

Laat u ons van tevoren even weten hoe oud de jarige wordt, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Gemiddeld duren de presentaties 2 uur. Wij komen al langs voor een kinderfeest vanaf 89,95 euro! Dit is uiteraard exclusief de reiskosten en eventuele parkeerkosten.

Related image

Voor een standaard kinderfeest nemen wij 5 verschillende soorten reptielen mee. Uiteraard kunt u kiezen voor meer soorten dieren. Dit zal voor een kleine meerprijs van 7,50,- euro per extra dier zijn.

Heeft u een speciale voorkeur voor bepaalde diersoorten? kijk gerust even tussen de korte lijst van dieren die wij op de website hebben vermeldt. U kunt contact met ons opzoeken voor de uitgebreide lijst van soorten die wij hebben.

Heeft u interesse in zo’n uniek kinderfeest? Stuur gerust een mailtje met uw wensen of boek uw kinderfeest gelijk!

%d bloggers liken dit: