Kinderfeest

Elk kind is natuurlijk uniek! Daarom willen wij het feest van uw kind ook uniek maken. Wij zullen zorgen dat elk kind een dier kan aaien, vasthouden en er mee op de foto kan! Ook zullen we spannende en leerzame verhalen vertellen over elk dier. Om het perfect te maken hebben wij nog een leuke verassing voor de jarige aan het einde van het kinderfeest! Deze verrassing mag uiteraard besproken worden met de ouders.

Laat u ons van tevoren even weten hoe oud de jarige wordt, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Wij komen al langs voor een kinderfeest vanaf 89.95 euro! Dit is exclusief de reiskosten en eventuele parkeerkosten.

Related image

Een kinderfeest begin met een voorstel ronde en het bespreken van de regels met de kinderen. Hierna pakt de medewerker één voor één een dier bij zich en vertelt hier uitgebreide informatie over. Na elk dier is er de mogelijkheid, om vragen te stellen en (bijna) elk dier te hanteren.

Deze feestjes zijn natuurlijk voor iedereen heel prijzig. Hiervoor hebben wij verschillende pakket gemaakt, zodat een kinderfeestje met reptielen voor een ieder te doen is.

  • 1,5 uur met 3 dieren
  • 2 uur met 4 dieren
  • 2,5 uur met 5 dieren

Mocht u toch interesse hebben in een langer feestje, een extra dier of een extra kind. Vermeldt dit bij uw boeking onder “Uw Wens“, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wij hanteren bij de prijs van het feestje een aantal van 10 kinderen.

Wij hebben de volgende dieren voor u beschikbaar:

Slangen:
– Westelijke haakneusslang
– Tijgerpython
– Netpython
– Rode rattenslang
– Boa constrictor
– Melkslang
– Koningspython

Hagedissen:
– Luipaardgekko
– Wimpergekko
– Vuurskink
– Steppevaraan

Spinnen:
– Krulhaarvogelspin
– Mexicaanse roodknie vogelspin
– Braziliaanse blonde vogelspin
– Braziliaanse zwarte vogelspin

Overige:
– Kolenbranders (baby landschildpadden)
– Aziatische bosschorpioen
– Reuzen miljoenpoten
– Amerikaanse hoornkikker
– Reuzen duizendpoot
– Afrikaanse witbuikegel

Heeft u interesse in zo’n uniek kinderfeest?
U kunt op de pagina “Boeken” uw gewenste pakket en dieren doorgeven.

%d bloggers liken dit: