Workshop Creepy Things

Wij zijn te gast bij dierenpark Oliemeulen. Hier geeft Raymond Engelen van Raymond Engelen Photography Netherlands een workshop Terrarium Fotografie.

De groep zal bestaan uit 20 personen, deze groep wordt door de helft gedeeld. 10 Personen gaan samen met Raymond voor verschillende terraria foto’s maken, de andere 10 luisteren aandachtig naar een presentatie die wordt gehouden door Dutch Exotic Pets en met een medewerker van dierenpark Oliemeulen. Na een klein uur wisselen de groepen.

Voor de fotografie gaat de groep naar de terraria toe. Hier gaat de groep foto’s maken van de kleurrijke dieren van dierenpark Oliemeulen. In kleine groepjes wordt er door Raymond ook een Photoshop cursus gegeven. Hierin leert u hoe u de gemaakte foto’s het beste te bewerken zijn.

Wat betreft de presentatie, tijdens de presentatie worden verschillende dieren tentoongesteld. Er wordt informatie en leuke weetjes over de dieren verteld. Aan het einde van het besproken dier is er de mogelijkheid het dier te hanteren en om uitgebreid vragen te stellen.

Wij hopen u van harte welkom te heten op deze zeer leerzame, maar vooral leuke avond. Deze avond wordt georganiseerd op zaterdag 7 maart te dierenpark Oliemeulen. De aanvang is tussen 18 en 19 uur.

Voor meer informatie en de benodigd heden voor deze workshop kunt u terecht op de website van Raymond

Presentatie Gelre Groep Scouting Twello

Op zaterdag 23 november hebben wij een presentatie gegeven ter afsluiting van het onderdeel natuur bij de scouting in Twello. Dit maal met een luipaardgekko, krulhaarvogelspin, rode rattenslang, grijze rattenslang en een netpython. Ook hebben de kinderen na 2 uur aandachtig geluisterd te hebben en zeer intelligente vragen te stellen, de natuur badge in ontvangst mogen nemen.

Presentatie in Amsterdam

Afgelopen zondag 21 Juli hebben wij in het noorden van Amsterdam een hele leuke presentatie gegeven! Wij hebben naar deze presentatie een Panterkameleon, een Luipaardgekko, een Boa constrictor, een Koningspython en als knaller een grote prachtige Netpython! Alle dieren waren super kalm en lief, waardoor ze eigenlijk alle dieren wel van heel dichtbij hebben mogen zien. De gehele groep heeft genoten van deze unieke en bijzondere ervaring.

Kinderfeestje in Almere

Afgelopen Zaterdag hebben wij een kinderfeesten gegeven in Almere. De aanwezige dieren bij dit feestje waren een Basilisk hagedis, Luipaardgekko, Boa Constrictor, Koningspython, Panterkameleon, Chinese wateragaam en een Androctonus Australis schorpioen.

Het feestje bestond uit korte presentaties over de dieren met info en hanteren. Uiteraard konden we helaas niet alle dieren laten hanteren, zoals de Androctonus Australis schorpioen die giftig is maar toch gaaf is om te zien!