Fotografie workshop ”Creepy Things”

In dierenpark de Oliemeulen wordt de fotografie workshop ”Creepy Things” georganiseerd. Deze organiseren wij in samenwerking met Raymond Engelen van Raymond Engelen Photography Netherlands en dierenpark de Oliemeulen.

De workshop

Tijdens de workshop wordt de groep (bestaand uit 20 personen) door de helft gedeeld. 10 Personen gaan samen met Raymond voor verschillende terraria foto’s maken, de andere 10 luisteren aandachtig naar een presentatie die wordt gehouden door Dutch Exotic Pets en met een medewerker van dierenpark Oliemeulen. Na een klein uur wisselen de groepen.

Voor de fotografie gaat de groep naar de terraria toe. Hier gaat de groep foto’s maken van de kleurrijke dieren van dierenpark Oliemeulen. In kleine groepjes wordt er door Raymond ook een Photoshop cursus gegeven. Hierin leert u hoe u de gemaakte foto’s het beste te bewerken zijn.

Wat betreft de presentatie, tijdens de presentatie worden verschillende dieren tentoongesteld. Er wordt informatie en leuke weetjes over de dieren verteld. Aan het einde van het besproken dier is er de mogelijkheid het dier te hanteren en om uitgebreid vragen te stellen.

Locatie en data

Wij hopen u van harte welkom te heten op deze zeer leerzame, maar vooral leuke avond. Deze avond wordt georganiseerd in dierenpark Oliemeulen te Tilburg.

Voor meer informatie, datum & tijd en de benodigdheden voor deze workshop kunt u terecht op de website van Raymond