Bedrijfsuitje

Heeft u collega’s die gek zijn van reptielen? of juist bang? Dan is dit zeker uw kans voor een uniek bedrijfsuitje! Wij komen op locatie langs met echte reptielen en zullen dan uitgebreide leerzame verhalen over hun vertellen.

Tijdens de presentatie kunt u vele vragen aan ons stellen over de dieren! Ook zal het mogelijk zijn om de dieren te aaien en zelfs vast te houden. Het is uiteraard toegestaan vele foto’s te nemen van en met de dieren. Natuurlijk zal het een heel leuk idee zijn om als groep collega’s met zijn allen samen op de foto te gaan met een grote slang!

Wij komen al langs bij u op locatie vanaf €119,95. Dit is uiteraard wel exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten.

Wij nemen verschillende diersoorten mee naar deze presentatie, uiteraard maakt u zelf de keuze welke. Heeft u interesse in meer diersoorten? Dan is dit mogelijk voor een meerprijs van €9,95 per extra diersoort en een maximaal van één.

Heeft u interesse in zo’n uniek bedrijfsuitje? Vul dan hieronder het formulier in en dan nemen wij z.s.m. contact met u op.


Fomulier Bedrijfsuitje:

  Pakket

  Aantal Kinderen

  Dieren (Maximaal twee extra per pakket)

  Slangen

  Hagedissen

  Geleedpotige

  Schilpadden

  Amfibieën

  Overige dieren

  Ik verklaar hierbij de algemene voorwaarden en het privacy beleid gelezen te hebben en hiermee akkoord te gaan.