Kinderfeest

Elk kind is natuurlijk uniek! Daarom willen wij het feest van uw kind ook uniek maken. Wij zullen zorgen dat elk kind een dier kan aaien, vasthouden en er mee op de foto kan! Ook zullen we spannende en leerzame verhalen vertellen over elk dier. Om het perfect te maken hebben wij nog een leuke verrassing voor de jarige aan het einde van het kinderfeest! Deze verrassing mag uiteraard besproken worden met de ouders.

Laat u ons van tevoren even weten hoe oud de jarige wordt, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Wij komen al langs voor een kinderfeest vanaf €99,95! Dit is exclusief de reiskosten en eventuele parkeerkosten.

Related image

Een kinderfeest begint met een voorstel ronde en het bespreken van de regels met de kinderen. Hierna pakt de medewerker één voor één een dier bij zich en vertelt vele leerzame en spannende verhalen over. Na elk dier is er de mogelijkheid om vragen te stellen en het dier vast te houden of aan te raken.

Deze feestjes zijn natuurlijk voor iedereen heel prijzig. Hiervoor hebben wij verschillende pakketen gemaakt, zodat een kinderfeestje met reptielen voor een ieder te doen is.

Mocht u toch interesse hebben in een langer feestje, een extra dier of een extra kind. Vermeldt dit bij uw boeking onder “Extra Informatie“, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wij hanteren bij de prijs van het feestje een aantal van maximaal 10 kinderen…en bij elk pakket kunnen er maximaal twee dieren extra worden geboekt, dit is ivm de tijdsnood die wij anders hebben.

Even samen gevat! Wat kunt u nu van een feestje verwachten?

 • Meerdere exotische dieren naar uw keus!
 • Een hele leerzame onvergetelijke dag
 • Een presentje voor de jarige
 • Een klein zakje snoep voor alle kinderen (op aanvraag)
 • Een hele gave foto met elk dier!

Heeft u interesse in z’n uniek kinderfeestje? Vul dan het formulier hieronder in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.


Formulier Kinderfeest:

  Pakket

  Aantal Kinderen

  Dieren (Maximaal twee extra per pakket)...of bespreek met ons welke dieren het beste bij uw aanvraag passen!

  Slangen

  Hagedissen

  Geleedpotige

  Schilpadden

  Amfibieën

  Overige dieren

  Gewenste datum:

  Ik verklaar hierbij de algemene voorwaarden en het privacy beleid gelezen te hebben en hiermee akkoord te gaan.