Kinderfeest

Elk kind is natuurlijk uniek! Daarom willen wij het feest van uw kind ook uniek maken. Wij zullen zorgen dat elk kind een dier kan aaien, vasthouden en er mee op de foto kan! Ook zullen we spannende en leerzame verhalen vertellen over elk dier. Om het perfect te maken hebben wij nog een leuke verrassing voor de jarige aan het einde van het kinderfeest! Deze verrassing mag uiteraard besproken worden met de ouders.

Laat u ons van tevoren even weten hoe oud de jarige wordt, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Wij komen al langs voor een kinderfeest vanaf €109,95! Dit is exclusief de reiskosten en eventuele parkeerkosten.

Een kinderfeest begint met een voorstel ronde en het bespreken van de regels met de kinderen. Hierna pakt de medewerker één voor één een dier bij zich en vertelt vele leerzame en spannende verhalen over. Na elk dier is er de mogelijkheid om vragen te stellen en het dier vast te houden of aan te raken.

Deze feestjes zijn natuurlijk voor iedereen heel prijzig. Hiervoor hebben wij verschillende pakketen gemaakt, zodat een kinderfeestje met reptielen voor een ieder te doen is.

Mocht u toch interesse hebben in een langer feestje, een extra dier of een extra kind. Vermeldt dit bij uw boeking onder “Extra Informatie“, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wij hanteren bij de prijs van het feestje een aantal van maximaal 10 kinderen.

Even samen gevat! Wat kunt u nu van een feestje verwachten?

 • Meerdere exotische dieren naar uw keus!
 • Een onvergetelijke verjaardag!
 • Kadootje voor de jarige!
 • Een hele gave foto met elk dier!

Heeft u interesse in z’n uniek kinderfeestje? Vul dan het formulier hieronder in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Vanaf 23 Januari 2023 kunnen wij alleen nog maar presentaties in het weekend geven!


Formulier Kinderfeest:

  Pakket

  Aantal Kinderen

  Leeftijd Kinderen

  Dieren

  Laat Dutch Exotic Pets de dieren voor u uitkiezen! Zo word het een echte verassing!

  Slangen ( <1,5 meter )

  Slangen ( >1,5 meter )

  Hagedissen

  Geleedpotige

  Schilpadden

  Amfibieën

  Gewenste datum:

  Ik verklaar hierbij de algemene voorwaarden en het privacy beleid gelezen te hebben en hiermee akkoord te gaan.