Workshop Creepy Things

Wij zijn te gast bij dierenpark Oliemeulen. Hier geeft Raymond Engelen van Raymond Engelen Photography Netherlands een workshop Terrarium Fotografie.

De groep zal bestaan uit 20 personen, deze groep wordt door de helft gedeeld. 10 Personen gaan samen met Raymond voor verschillende terraria foto’s maken, de andere 10 luisteren aandachtig naar een presentatie die wordt gehouden door Dutch Exotic Pets en met een medewerker van dierenpark Oliemeulen. Na een klein uur wisselen de groepen.

Voor de fotografie gaat de groep naar de terraria toe. Hier gaat de groep foto’s maken van de kleurrijke dieren van dierenpark Oliemeulen. In kleine groepjes wordt er door Raymond ook een Photoshop cursus gegeven. Hierin leert u hoe u de gemaakte foto’s het beste te bewerken zijn.

Wat betreft de presentatie, tijdens de presentatie worden verschillende dieren tentoongesteld. Er wordt informatie en leuke weetjes over de dieren verteld. Aan het einde van het besproken dier is er de mogelijkheid het dier te hanteren en om uitgebreid vragen te stellen.

Wij hopen u van harte welkom te heten op deze zeer leerzame, maar vooral leuke avond. Deze avond wordt georganiseerd op zaterdag 7 maart te dierenpark Oliemeulen. De aanvang is tussen 18 en 19 uur.

Voor meer informatie en de benodigd heden voor deze workshop kunt u terecht op de website van Raymond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: