Kinderfeestje in Almere

Afgelopen Zaterdag hebben wij een kinderfeesten gegeven in Almere. De aanwezige dieren bij dit feestje waren een Basilisk hagedis, Luipaardgekko, Boa Constrictor, Koningspython, Panterkameleon, Chinese wateragaam en een Androctonus Australis schorpioen.

Het feestje bestond uit korte presentaties over de dieren met info en hanteren. Uiteraard konden we helaas niet alle dieren laten hanteren, zoals de Androctonus Australis schorpioen die giftig is maar toch gaaf is om te zien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: